Kamperen kunt u onder de Mirabellebomen of aan de rand naast het weiland met koeien!

Het terrein aan de Noordkant met afrastering voor het speelveld en weiland
Kamperen naast de wei

U bent na reservering (per e-mail) van harte welkom bij Familie Veenstra-Roeper voor een paar dagen of een hele vakantie in de maanden juli en augustus midden tussen de Mirabellen of lekker aan de rand met vrij uitzicht op de omringende landerijen met Charolais koeien. Uitsluitend na reservering via website Les Mirabelles.nl

Naast de appelboom

Hoewel niet ver van de bewoonde wereld, krijgt u toch een landelijk gevoel te midden van de fruitbomen en de grazende Charolais koeien rond de “aire naturelle”. U bent welkom in de boomgaard met uw tent of caravan. Campers worden niet toegelaten in de boomgaard, i.v.m. hoogte en zwaarte. Naast het toegangspad zijn meerdere plekken voor campers geschikt.

Kamperen:

Kampeerplaatsen:

De mooiste plek op het nieuwe veld met uitzicht op de naastgelegen weide met mirabellenbomen en uiteraard koeien

Er zijn voldoende kampeerplaatsen in de boomgaard. U kunt uw tent of caravan onder de mirabellenbomen (pruimen) plaatsen of uw intrek nemen in één van de vier persoons – blokhutten. Het genderneutrale sanitair is zowel voor gasten die in de blokhutten verblijven, als voor kampeerders. Er is een kleine gemeenschappelijke ruimte met spelletjes en foldermateriaal over de omgeving. Ook een BBQ- hoek is beschikbaar. Mirabellen confituur en gekonfijte mirabellen zijn te koop. Ook van de Quetsch en Rode pruim wordt confituur gemaakt. Het fruit dat op de grond is gevallen mag u zo opeten. In sommige jaren zijn er walnoten en hazelnoten te koop.

Er zijn picknickbanken beschikbaar voor gasten die op het terrein verblijven

Een set van 5 picknickbanken voor gebruik door de kampeergasten geverfd in verschillende kleuren blauw, groen, rood en geel
Picknickbanken voor de gasten!

Helaas kunnen wij geen passanten voor één of twéé nacht(en) accepteren. Dit om de rust in de boomgaard te kunnen garanderen. Uiteraard kunt u in geval van overmacht of ongeval altijd een beroep op onze gastvrijheid doen. Ook zijn pelgrims en fietsers van harte welkom. Zij kunnen gebruik maken van een (af te sluiten) aparte toiletruimte met wastafel.

Heerlijk kamperen onder een sterrenhemel in They sous Montfort. In dit geval met een camper/kampeerbusje!
Heerlijk onder de sterrenhemel kamperen!